Advertentie en brief

Mooi maar heftig: het schrijven van de rouwbrief of rouwkaart. Een kleine groep dierbaren was al op de hoogte van het overlijden, nu ga je het verdrietige nieuws aan veel meer mensen vertellen.

Advertentie en brief

Als ik bij je langskom neem ik altijd een aantal voorbeelden van rouwbrieven en rouwkaarten mee, maar je mag natuurlijk een eigen ontwerp gebruiken. Ik geef je ook een set enveloppen met postzegels zodat je die alvast kunt adresseren. Jouw persoonlijke tekst voor de rouwbrief of rouwkaart van je keuze stuur ik naar de drukker. Als je dat wilt, stellen we vervolgens de rouwadvertentie op.

Je krijgt van beide een proefdruk te zien zodat je kunt controleren of ze goed zijn. Vervolgens verzend ik de advertentie voor plaatsing in de krant van jouw keuze. De rouwbrieven of rouwkaarten zijn meestal op de dag van aanlevering klaar. Ik zorg dat ze, samen met een speciale Rouw Verzend Set, bij jou bezorgd worden zodat je ze kunt versturen. Met deze set wordt jouw rouwpost handmatig en apart van andere post verwerkt.

Ook een liturgie, bidprentje of dankbetuiging maken we op dezelfde manier. Heb je bijzondere wensen? Bijvoorbeeld een speciale foto of afbeelding, papiersoort, kleur: ik kan bijna alles in korte tijd regelen.